12 karma idézet


Amint vetsz, úgy aratsz! 12 karma idézet

Az érettség az, amikor lenne elég erőd ahhoz, hogy elpusztítsad, aki ellened tesz, de csak egy nagy lélegzetet veszel és mész tovább. A maradékot elvégzi a karma.

 Soha ne tartsuk magunkban a sérelmeinket. Ez nehéz és felesleges is. A végén majd maga az élet bünteti meg azokat az embereket, akik bántottak téged. Aki amint vet, úgy is arat!

Ezért a mi feladatunk az, hogy továbblépjünk, és a karma, ahogy mondják, elvégzi a dolgát…

1. Amikor egy madár él, rovarokat eszik. Amikor egy madár elpusztul, a rovarok megeszik. Az idő és a körülmények bármelyikünknél bármikor megváltozhatnak. Ezért soha ne bánjunk rosszul senkivel, ne ártsunk senkinek. Ma nagyon erősek és hatalmasok lehetünk. De ne feledjük, az idő sokkal erősebb. Egy fából egymillió gyufaszál is készülhet. Előfordulhat azonban, hogy mindössze egy gyufaszál képes egy millió fát elégetni. Tehát légy jó, és tégy jót!

 

2. Aki azt állítja, hogy a bosszú édes, az életében soha nem kóstolta meg az igazán édes dolgokat.

3. A karma busza néha késik. Ennek oka az, hogy magas igény van rá. De te ne aggódj. Előbb vagy utóbb eljön.

4. Ha meg szeretnéd találni a boldogságot, akkor hagyjál fel a bosszúforralással. Ha nem gondolsz ellenségeid szerencsétlenségeire, akkor sokkal több időd és energiád lesz arra, hogy saját boldogságodért fáradozz.

5. A legjobb bosszú az, ha továbblépsz, és hagyod, hogy a karma a többit elvégezze.

6. Tégy jót. A legkevésbé váratlan pillanatban és a legváratlanabb módon biztosan visszatér hozzád. Ezt karmának hívják.

7. Az érettség az, amikor lenne elég erőd ahhoz, hogy elpusztítsad, aki ellened tesz, de csak egy nagy lélegzetet veszel és mész tovább. A maradékot elvégzi a karma.

8. Szabadítsd ki magad a múlt fájdalmából, hagyjad, hogy a karma megkaparintsa az ellenséged „trófeáit”.

9. „Látlak téged!” – a karma.

10. „Az, ahogy az emberek veled hogyan cselekednek, az az ő karmájuk, de ahogy te reagálsz, az a tiéd” – Wayne Dyer.

11. Soha ne állj bosszút. Azok, akik fájdalmat okoztak, a sok rosszat bumerángként visszakapják majd. A karma minden esetben elveszi a „trófeájukat”.

12. Csak jó gondolataid legyenek. Mindig kellemes szavakat mondj. Jókat cselekedj. A világon mindent vissza fogsz kapni.

Forrás: ketkes.com

Tetszett a megoldás?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

Ezotéria cikkek

További cikkek »

 

Ezotéria szolgáltatások

További ezotéria szolgáltatások »